Pistolet do flambirowania GrandCHEF
Opis i parametry
Wysokiej jakości pistolet do flambirowania produktów cukierniczych, karmelizowania cukru, gratynowania sera, opiekania warzyw, przygotowywania chrupiącej skórki steków, drobiu itp.
Dlaczego Pistolet do flambirowania GrandCHEF jest wyjątkowy?
Pistolet do flambirowania GrandCHEF posiada regulowaną intensywność płomienia, dlatego jest odpowiedni zarówno do intensywnego flambirowania, jak i do delikatnego karmelizowania lub gratynowania serów itp.
Pistolet napełnia się zwykłym gazem do zapalarek, został wyposażony w zabezpieczenie.
Pojemnik na gaz wewnątrz postoletu jest wystarczająco duży, napełnienie wystarczy na ponad 30 minut flambirowania.
Jakie jeszcze zalety posiada Pistolet do flambirowania GrandCHEF?
- wyróżnia się wysokiej jakości wykonaniem i wytrzymałością
- zapewnia doskonały stosunek ceny sprzedaży do wartości użytkowej.
Materiał: wysokiej jakości stal nierdzewna.
Czyszczenie: Nie myć w zmywarce.
Gwarancja: 3-letnia.

| Szerokość produktu (cm) | 7 |
|---|---|
| Wysokość produktu (cm) | 19 |
| Długość produktu (cm) | 15.5 |
| Klasyfikacja | akcesoria do kuchni |
|---|---|
| Linia produkcyjna | GrandCHEF |
| Materiał | plastik, stal nierdzewna, aluminium anodowany |
| Typ | pistolet do flambowania |
| Mycie w zmywarce | Nie |
| Gwarancja (w latach) | 3 |
| Szerokość (cm) | 7.500 |
|---|---|
| Wysokość (cm) | 22.000 |
| Długość (cm) | 16.500 |
| Waga, w tym opakowanie (kg) | 0.364 |
| Inner box dla klientów B2B (SZT.) | 6 |
| Master box dla klientów B2B (SZT.) | 24 |
Instrukcje
Linia produktowa
Linia produktowa















