DBAMY O CIASTECZKA W TROSCE O TWOJĄ PRYWATNOŚĆ

Chcemy pokazywać tylko to, co Cię interesuje, czyli nowatorskie pomysły na gotowanie i życie. To nie wszystkie możliwości, jakie dają nam pliki cookies. Klikając na „Akceptuję wszystkie”, wyrażasz zgodę na używanie wszystkich rodzajów plików cookies, w sekcji „Ustawienia” możesz wybrać, które z nich mają być dozwolone. Użytkownik może odmówić zgody, klikając przycisk „Odrzucam wszystkie” (nie dotyczy to tzw. niezbędnych plików cookies). Ustawienia te można zmienić w dowolnym momencie. Więcej informacji na ten temat można znaleźć w części Polityka cookies.

info text
  • Zaloguj się
  • Zaloguj się

Próżniowe pakowanie żywności, aby zachowała trwałość i smak na dłużej

Jak przechowywać żywność, aby na dłużej zachowała świeżość? Jak zapobiegać jej marnowaniu? Jak przetworzyć większe ilości jedzenia lub zbiorów? Idealnym sposobem jest odessanie powietrza, czyli pakowanie próżniowe. Zgrzewarka jest przeznaczona do pakowania żywności surowej oraz tej po obróbce termicznej. Oprócz mięsa, wędlin i ryb możesz jej użyć także do pakowania owoców, warzyw, pieczywa oraz gotowych potraw. Dzięki programowi do próżniowego pakowania suchej i mokrej żywności, możesz jej użyć do marynowania mięsa, włącznie z metodą powolnego gotowania sous-vide. Odpowiednią folię do pakowania próżniowego oraz zamykane woreczki są oczywiście częścią naszej oferty.

Filtrowanie produktów
Cena
Dostępność
Ilość szt. w zestawie
Linia produkcyjna
Materiał
Typ
Długość (cm)
Gwarancja (w latach)
Wyczyść filtry