Wałek do ciasta, z regulacją grubości DELÍCIA
- równomiernie rozwałkowane ciasto
- regulacja grubości ciasta od 2 do 8 mm
- łatwe czyszczenie
Opis i parametry
Równomiernie rozwałkowane ciasto o pożądanej grubości
Wałek z regulacją grubości jest idalnym pomocnikiem do równomiernego rozwałkowywania ciasta na cienki makaron, struclę lub paluszki grissini. Używając go, unikniesz przygotowania zbyt grubego płatu ciasta, które się nie dopiecze lub odwrotnie, ciasta zbyt cienkiego, które może się rozerwać.

Co wyróżnia wałek do ciasta z regulacją grubości?
Unikalny wałek do ciasta z regulacją grubości DELÍCIA pomoże osiągnąć pożadaną grubość ciasta na całej szerkości płatu.
Poprzez łatwe nastawienie wybranej cyfry na rękojeści wałka, rozwałkujesz ciasto na grubość od 2 do 8 mm. Wałek został wykonany z wysokiej jakości tworzywa sztucznego, ciasto nie lepi się do niego, łatwo się go myje i utrzymuje w czystości.
Jakie jeszcze zalety posiada wałek?
Jeśli na rękojeści ustawisz cyfrę 0, wałek DELÍCIA działa jak klasyczny wałek do ciasta.
Materiał: wytrzymałe tworzywo sztuczne
Użytkowanie: do wszystkich popularnych rodzajów ciast i wyrobów cukierniczych
Ponadstandardowa gwarancja : 5-letnia

| Długość produktu (cm) | 50 |
|---|
| Klasyfikacja | przygotowanie i zagniatanie ciasta |
|---|---|
| Linia produkcyjna | DELÍCIA |
| Materiał | plastik |
| Specyfikacja | regulowany |
| Typ | wałek do ciasta |
| Mycie w zmywarce | Nie |
| Gwarancja (w latach) | 3 |
| Szerokość (cm) | 7.700 |
|---|---|
| Wysokość (cm) | 7.500 |
| Długość (cm) | 53.600 |
| Waga, w tym opakowanie (kg) | 0.632 |
| Master box dla klientów B2B (SZT.) | 12 |
Linia produktowa
Linia produktowa
















