Tortownica rozkładana DELÍCIA ø 24 cm, ze szklanym dnem
Opis i parametry
Nowoczesna forma do ciasta z solidnym szklanym dnem
Co wyróżnia Tortownicę rozkładaną DELÍCIA, ze szklanym dnem?
Posiada wyjmowane dno z żaroodpornego szkła, które umożliwia idealne wypieczenie korpusów ciast.
Szklane dno z silikonowymi nóżkami jest idealne również do podawania upieczonych ciast.
W przeciwieństwie do klasycznego dna z powłoką antyadhezyjną, na szklanym dnie można wygodnie porcjować ciasta przed podaniem bez ryzyka uszkodzenia nieprzywierającej powłoki.
Materiał: Wysokiej jakości metal i żaroodporne szkło.
Czyszczenie: Można myć w zmywarce.
Gwarancja: 3-letnia.
Korpus na tort
Składniki: 3 jajka, 460 g mąki, 350 ml mleka, 330 g cukru kryształ, 180 ml oleju, 15 g cukru waniliowego, 12 g proszku do pieczenia. Wskazówka: Do osiągnięcia najlepszego rezultatu polecamy, aby wszystkie składniki miały temperaturę pokojową.
Przygotowanie: Jajka należy krótko wymieszać z cukrem kryształ i cukrem waniliowym. Stale mieszając należy stopniowo dodawać olej, mleko, a na koniec mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia. Wszystkie składniki należy dokładnie wymieszać. Ciasto należy przelać do wysmarowanej masłem i obsypanej mąką formy. Piec przez ok. 80 minut w temperaturze 170 °C.

| Średnica (cm) | 24 |
|---|
| Klasyfikacja | formy do pieczenia |
|---|---|
| Linia produkcyjna | DELÍCIA |
| Materiał | stal, powłoka antyadhezyjna, szkło, silikon |
| Typ | forma na tort |
| Użytkowanie w lodówce | Tak |
| Użytkowanie w piekarniku | Tak |
| Mycie w zmywarce | Tak |
| Gwarancja (w latach) | 3 |
| Szerokość (cm) | 7.700 |
|---|---|
| Wysokość (cm) | 24.100 |
| Długość (cm) | 24.000 |
| Waga, w tym opakowanie (kg) | 0.709 |
| Master box dla klientów B2B (SZT.) | 6 |
Instrukcje
Instrukcje
Linia produktowa
Linia produktowa










